Sportlov utanför Konstmuseet: Krumeluren Quest

21 februari–1 mars

09:00

Sportlov med Krumeluren Quest

På sportlovet ger sig Konstmuseets Ateljé Krumeluren ut på stan. Varje dag släpper vi en ny uppdragsfilm med anknytning till olika konstverk i stadsrummet. Här tar vi reda på vilka personerna bakom statyernas bronsansikten är, hur jätten som lämnat ifrån sig de stora fötterna i hörsalsparken fortsätter, och vad som egentligen finns under vattenytan där den stora märkliga skorstenen sticker upp i strömmen mitt i industrilandskapet? I filmerna finns en konstnärlig utmaning som du kan lösa hemifrån. Där testar vi både färg, form och rörelse genom att dansa, knåda deg, plocka fram legobitarna eller måla. Den som skickar in sitt eget bidrag kan vinna priser.

 

Tävla så här

Titta på videon på vår hemsida, Facebook @norrkopingskonstmuseum eller Youtube @ateljekrumeluren. Gör utmaningen och skicka in din tolkning för att tävla om fina priser… Du kan skicka den i mejl till lisa.lundell-karlberg@norrkoping.se eller lägga upp bilden på instagram och tagga @ateljekrumeluren eller skicka som DM där (se till att du har ett öppet konto så vi kan se din post).

 

Tävlingsregler

Man får skicka in ett bidrag per uppdrag och person, varje bidrag har en egen chans att vinna. Alla åldrar är välkomna att delta, och vi vill ha ditt bidrag senast söndagen den 7 mars. Vi utser en vinnare under vecka 10. Juryns beslut kan inte överklagas. Genom att skicka in en bild godkänner du att den kan delas i Norrköpings Konstmuseums sociala medier och att dina personuppgifter lagras tills tävlingen är avgjord.

 

Manus och klippning – Lisa Lundell-Karlberg
Workshopidé – Cecilia Castro
Foto – Julia Eklund och Erik Wahlberg
Textning – Julia Eklund och Lisa Lundell-Karlberg
I ”BO” finns även foton tagna av Mats Arvidsson och Mattias Åkesson. Även i ”Katedral” finns bilder av Mats Arvidsson.