Planete, Ana Maria Almada De Alvarez (bilden är beskuren)

Möte – Meeting – Réunion – встреча

onsdag 14 november 17:00

Norrköpings Konstmuseum och Verkstad Konsthall bjuder in till Konstnärsträff med workshops, performance och samtal på Norrköpings Konstmuseum. Ett möte som ger dig möjlighet att träffa konstnärer och uppleva konst från andra kulturer, samt ta del av konstnärliga erfarenheter från bland annat Ryssland, Israel och Argentina. Vi kommer föra diskussioner kring hur professionella konstnärer från andra länder tas emot i Sverige och hur det fungerar för inhemska konstnärer, samt hur vi kan göra för att stödja varandra.

Tid: 14 november klockan 17.00 – 20.00
Plats: Norrköpings Konstmuseum, Harlekinen
anmälan: Görs till info@verkstadkonst.se
Kostnad: Workshopen är gratis, begränsat antal platser. OBS. Föranmälan krävs!

 

PROGRAM

17:00 – 17:20 Russian Lullaby – performance med Vera Berzak Schneider

17:25 – 18:25 Workshop med Sahar Burhan och Ermias Ekube

18:25 – 18:55 Vi bjuder på lättare vegansk förtäring

18:55 – 19:15 Luciferina oxidada – en performance med Ana Maria Almada De Alvarez. Musik: Fåglarna av Henrik Meierkord/ Music: Fåglarna by Henrik Meierkord

19:15 – 20:00 Panelsamtal med Ana Maria Almada De Alvarez and Vera Berzak Schneider om konstnärliga erfarenheter från olika länder.

 

För mer detaljerad inbjudan se nedan:

Inbjudan konstnärsworkshop 14 november

Workshop Invivation 14th of November

 

 

Arrangörer är Verkstad Konsthall tillsammans med Konsten att mötas – ett projekt av Sveriges Konstföreningar finansierat av Postkodlotteriet, Norrköpings Konstmuseum och Länskonstkonsulenten i Östergötland. Evenemanget har finansiellt stöd från Region Östergötland. Konsten att mötas är ett projekt av Sveriges Konstföreningar och genomförs i samverkan med Konstnärernas Riksorganisation och studieförbundet Sensus.